avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce acte imi trebuie si unde trebuie sa ma adresez sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce acte imi trebuie si unde trebuie sa ma adresez sa imi recuperez terenul aferent casei?

In anul 1986 am primit de la bunicii mei o locuinta la tara.Acest fapt sa realizat printr-un contract de vanzare -cumparare unde sa notata ca constructia mi sa trecut pe numele meu iar terenul trece in proprietatea Statului Roman conform legii58/1974.Anul acesta am hotarat,impreuna cu sotul sa vand acest imobil pentru a ne cumpara altul iar la depunerea actelor la notar am fost indrumatii a ne rezolva mai intai problema cu terenul si apoi sa facem un alt act de vanzare -cumparare.As vrea sa stiu incotr-o trebuie sa mergem sa rezolvam aceasta problema si as vrea sa stiu cam cat timp dureaza fiind presati de cumparatorul noi locuinte.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 17:11, 6 Aprilie 2014
Solicitati un ordin prefect pentru terenul aferent casei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu casa gaby22 gaby22 buna ziua!am si eu o problema si nu stiu cui sau unde ar trebui sa ma adresez bunicii mei din partea tatalui au mostenit casa de la mama bunicului, deci ... (vezi toată discuția)
Teren preluat de stat- legea 58/1974 zatti zatti Buna ziua. Socrul meu a detinut in proprietate un imobil compus din casa de locuit in suprafata de 101,30 m.p. si teren in suprafata de 450 m.p ,pe care le-a ... (vezi toată discuția)
Atribuire prin ordinul prefectului pentru persoane juridice ALEXANDRA_POTEREANU ALEXANDRA_POTEREANU Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire... Daca sunt persoana juridica si am o decizie de folosinta vesnica asupra unui teren pe care am edificate mai multe ... (vezi toată discuția)