avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la proprietate

Un teren cu cadastru si intabulare nu poate fi folosit deorece este ocupat cu solari de 3 vecini. Doi vor sa cumpere parcelele de teren ocupate de ei, cel de a-l treilea ce ocupa cea mai mare suprafata nu vrea nici sa cumpere nici sa elibereze terenul. Cum sa procedez plingere la politie sau direct in judecata?
Daca nu era imprejmuit terenul, nu se poate retine tulburarea de posesie.

Folosinta lui presupune posesia; daca nu l-ati folosit, inseamna ca nu l-ati posedat sau ca nu facut acte materiale de posesie asupra lui, deci n-aveau ce sa tulbure.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu caradis caradis Buna ziua. Am si eu o intrebare ? Daca posed un imobil de 20 de ani si altcineva intra cu fosta peste mine, am si probe video in acest sens , in afara de ... (vezi toată discuția)
Intrare abuziva pe proprietate privata mihaela2007 mihaela2007 x ii solicita lui y ca nu ii permite accesul pe proprietatea sa, dar y nu tine cont si intra. ce articol de lege a incalcat y prin intrarea abuziva pe o ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu Matist Matist Buna ziua. Am si eu o intrebare: in cazul unei livezi care este inconjurat,este in proprietatea mea , patrunde cineva fara consintamantul meu - aceasta ... (vezi toată discuția)