avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Respingere contestatie CNSC pe motiv de \\"tardiv ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Respingere contestatie CNSC pe motiv de "tardiv introdusa"

O contestatie respinsa de CNSC pe motiv ca a fost introdusa tardiv, mai produce efectele prevazute de art. 278 indc. 1, din OG 34/2006 resepectiv : autoritatea contractanta va retine contestatorului din garantia de participare suma...?
Noi opinam ca atata timp cat a fost respinsa ca tardiva se poate considera ca nu a fost depusa si nu produce efectele aratate mai sus.
Multumim!
Cel mai recent răspuns: PaulHaiducu , utilizator 09:47, 8 Aprilie 2014
Cazurile de retinere sunt prevazute expres la art 278^1 -respingere pe fond sau retragerea contestatiei. Nu si tardivitate.
Multumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea garantiei pentru firma care a contestat la cnsc zinates zinates Daca o firma a contestat si i-a fost respinsa contestatia deoarece a fost tardiva, ,, CNSC admite exceptia tardivitatii contestatiei respective invocata de ... (vezi toată discuția)
Retinere garantie participare la licitatie steef steef Am participat la o licitatie deschisa si am constituit garantia de participare la licitatie. Am contestat ulterior la CNSC raportul comisiei de evaluare a ... (vezi toată discuția)
Suma retinuta in cazul respingerii contest de catre cnsc danatmr9 danatmr9 Buna ziua! Ma ocup de achiztiile publice la o societate care este IMM. Voiam sa intreb daca suma retinuta in cazul respingerii contestatiei de catre CNSC se ... (vezi toată discuția)