avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Impotriva cui formulez recursul?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Impotriva cui formulez recursul?

Buna ziua
In urma unei sesizari facute de catre mine la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii(CNCD) am obtinut o hotarare prin care persoana care a produs o hartuire a fost sanctionata si implicit a fost constatata hartuirea.
Persoana respectiva a contestat in instanta(contencios administrativ) respectiva hotarare si a castigat la Curtea de Apel. Cererea sa de chemare in judecata a fost formulata impotriva mea si a CNCD.
Eu vreau sa formulez recurs. Impotriva cui il fac ? Numai a respectivei persoane sau si a CNCD?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:28, 7 Aprilie 2014
Recursul se declară împotriva unei hotărâri judecătorești, nu împotriva unor persoane.

Persoanele fizice și juridice care au fost părți la fond vor rămâne în proces până la final, păstrându-și aceeași calitate.
Instanta imi solicita sa indic numele ,prenumele, domiciliu ori dupa caz, denumirea si sediul intimatului. In acest caz cine are calitatea de intimat, doar persoana fizica ce a castigat inprima instanta sau si CNCD?
Deci, ați declarat deja recurs. Amândoi sunt initimați. Persoana care a contestat hotărârea CNCD are calitatea de intimat-reclamant, iar CNCD are calitatea de intimat-pârât. Nu am ce să vă spun în plus, pentru că nu îmi dau seama cum este formulat recursul astfel încât instanța vă solicită să indicați nume și prenume. :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Castig la discriminare iosif.kramar iosif.kramar In urma unei plangeri la Consiliul pentru Combaterea Discriminarii am obtinut un avertisment. Avocata spune ca as putea cere la Tribunal daune de la fostul ... (vezi toată discuția)
Despre hartuirea morala la locul de munca albu_ionel2002 albu_ionel2002 Buna ziua Doresc sa stiu despre hartuirea morala la locul e munca cum putem sa punem capat ... (vezi toată discuția)
Cncd este persoana juridica sau are alt statut? justice123 justice123 CNCD poate fi chemat in judecata in contencios administrativ? Se poate face cerere de suspendare a CNCD in baza art. 27 OG 137/2000? [quot](5) La cerere, ... (vezi toată discuția)