Buna ziua
In urma unei sesizari facute de catre mine la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii(CNCD) am obtinut o hotarare prin care persoana care a produs o hartuire a fost sanctionata si implicit a fost constatata hartuirea.
Persoana respectiva a contestat in instanta(contencios administrativ) respectiva hotarare si a castigat la Curtea de Apel. Cererea sa de chemare in judecata a fost formulata impotriva mea si a CNCD.
Eu vreau sa formulez recurs. Impotriva cui il fac ? Numai a respectivei persoane sau si a CNCD?
Multumesc!
Instanta imi solicita sa indic numele ,prenumele, domiciliu ori dupa caz, denumirea si sediul intimatului. In acest caz cine are calitatea de intimat, doar persoana fizica ce a castigat inprima instanta sau si CNCD?
Deci, ați declarat deja recurs. Amândoi sunt initimați. Persoana care a contestat hotărârea CNCD are calitatea de intimat-reclamant, iar CNCD are calitatea de intimat-pârât. Nu am ce să vă spun în plus, pentru că nu îmi dau seama cum este formulat recursul astfel încât instanța vă solicită să indicați nume și prenume. :-/