avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie montare firma luminoasa !
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie montare firma luminoasa !

Buna ziua, as vrea sa stiu ce autorizatii imi trebuiesc pentru a monta o firma luminoasa in dreptul magazinului(mai exact deasupra, pe lateral-ul blocului) pentru a devenii mai vizibil ca si activitate comerciala?

Multumesc in avans pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 10:36, 9 Aprilie 2014
Va trebui sa va adresati Primariei -Serviciului urbanism cu cerere pentru obtinerea certificatului de urbanism pentru montare firma luminoasa.
Atentie! in functie de dimensiunile acesteia se vor stabili documentele necesare pentru solicitarea autorizatiei de construire. In principal va trebui sa obtineti urmatoarele documente:
-aviz protectia mediului
-aviz electrica
-acord coproprietari
-proiect arhitectura
-dovada detinerii legale a spatiului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt obtinerea autorizatiei de constructie iuganum iuganum Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns . vreau sa obtin autorizatie de constructie pentru ridicarea unei locuinte P+M , in mediul rural .Arhitectul ... (vezi toată discuția)
Amplasare banner firma neluminoasa contacafe contacafe Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu urmatoarea problema: am un magazin la parterul unui bloc si as vrea sa afisez deasupra intrarii un banner sau afis din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am luat în chirie un spațiu comercial pentru a ... User1988 User1988 Bună ziua. Am luat în chirie un spațiu comercial pentru a deschide magazin cu haine. Acum când am încercat să aplic pentru certificatul de urbanism în ... (vezi toată discuția)