avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate retine pensie de intretinere si din norma de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate retine pensie de intretinere si din norma de hrana?

se poate retine pensie de intretinere si din norma de hrana?
Cel mai recent răspuns: Lissa1 , utilizator 19:21, 7 Aprilie 2014
Practica instantelor nu este unitara sub acest aspect, existand decizii si intr-un sens si in celalalt.
Unele instante o includ in categoria venituri si o iau in calcul, altele o considera cu destinatie speciala si o exclud.
Va multumesc. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie LuciaSterea LuciaSterea Buna ziua !Va rog sa-mi spuneti daca pensia de intretinere pt.copil se stabileste la un angajat MAI la total venit(inclusiv norma de hrana ) sau la salariul ... (vezi toată discuția)
Diurna calculata la pensia de intretinere a minorului friday_325 friday_325 Buna ziua, as dori sa stiu daca diurna obtinuta de un conducator auto de camion se include in veniturile la care se raporteaza calculul pensiei de intretinere ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara la cadre militare lucasica lucasica Imi puteti spune cum se calculeazapensia alimentara la un cadru militar? Mai exact la un subofitei MAI. Si daca se pune in calcul si norma de hrana, care este ... (vezi toată discuția)