avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren, posibil litigiu cu primaria?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren, posibil litigiu cu primaria?

Am de vanzare un teren,am clientul ,dar la masuratorile efectuate de cadastrist s-a constatat ca primaria a intrat pe terenul meu sa efectueze canalizarea stradala,intreband la primarie ni s-a spus ca este bine sa lasam noi din teren ca sa ramana strada de 7 m latime.terenul este propietate privata ,toti vecinii aflati paralel cu terenul meu au construit gardurile luand din latimea strazii,

Dumitru
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 21:36, 9 Aprilie 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primaria nu poate lua din terenul dvs.legal decat prin expropriere, cu o dreapta si prealabila despagubire, altfel nu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exproprierea pentru cazuri de utilitate publica cretzustancu cretzustancu Buna seara La periferia unui mare oras primaria a repartizat locuitorilor, in extravilan, loturi de 500-1000 mp, strazile (drumurile) avand o latime de 4-5 m. ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren cu acordul vecinului arvat_t arvat_t Dezmembrarea unui teren in adancime,primaria impune efectuare unei strazi,cu latime de 6m ,intre terenul meu si cel al vecinului,mentionez ca toate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am o problemă mai delicată, am cumpărat un teren ... adi2300 adi2300 Bună ziua am o problemă mai delicată , am cumpărat un teren în 2010 care are drum de acces în partea laterală la o stradă care a fost a proprietarului ... (vezi toată discuția)