avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren, posibil litigiu cu primaria?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren, posibil litigiu cu primaria?

Am de vanzare un teren,am clientul ,dar la masuratorile efectuate de cadastrist s-a constatat ca primaria a intrat pe terenul meu sa efectueze canalizarea stradala,intreband la primarie ni s-a spus ca este bine sa lasam noi din teren ca sa ramana strada de 7 m latime.terenul este propietate privata ,toti vecinii aflati paralel cu terenul meu au construit gardurile luand din latimea strazii,

Dumitru
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 21:36, 9 Aprilie 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primaria nu poate lua din terenul dvs.legal decat prin expropriere, cu o dreapta si prealabila despagubire, altfel nu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exproprierea pentru cazuri de utilitate publica cretzustancu cretzustancu Buna seara La periferia unui mare oras primaria a repartizat locuitorilor, in extravilan, loturi de 500-1000 mp, strazile (drumurile) avand o latime de 4-5 m. ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren cu acordul vecinului arvat_t arvat_t Dezmembrarea unui teren in adancime,primaria impune efectuare unei strazi,cu latime de 6m ,intre terenul meu si cel al vecinului,mentionez ca toate ... (vezi toată discuția)
Pot construi casa sau nu , pe un astfel de teren ? nalexandru30 nalexandru30 Buna ziua! Sunt pe punctul de a achizitiona un teren , in Bucuresti.Am mai multe probleme care ma nelamuresc si anume: 1.Terenul nu are utilitati (apa, ... (vezi toată discuția)