Buna, m-am prezentat azi sa imi depun dosarul pt somaj si m-ama trezit ca nu mi-l accepta pentru ca in desfasuratorul de cotizatii apar greseli in 3 luni diferite din anul 2008 si 2009.... Mai exact eu am lucrat din august 2008 pana in mai 2009 cu 4 ore dupa care am fost trecuta la 8 ore. Greselile au fost in sensul in care in declaratiile de la somaj in loc de 80 de ore au trecut 160 Eu am primit banii dupa 4 ore nu imi aduc aminte sa fi fost diferente... Cert e ca nu imi pot depune dosarul pana nu se fac rectificarile si eu mai am 3 zile in care pot sa mi-l depun ca sa ma incadrez in cele 10 zile de la data incheierii CM.... Maine merg la contabila care nu e aceeasi cu persoana care a gresit (involuntar)... Aveti idee cum sa ies din impasul acesta? Am inteles ca rectificarile le poate face doar la somaj pt ca in acel an se depuneau la ghiseu nu ca si acum online.... Of Doamne poate aveti vreo idee...Multumesc
Contractul de munca
serian
buna seara am si eu o problema am lucrat la o firma din 2006 pana in ian 2009 am avut inregistrat corect orele de munca din feb 2009 patronul mi-a modificat ... (vezi toată discuția)
Somaj (1)
alexia26
am incercat sa imi depun actele la somaj dar am tot fost intoarsa cu dosarul pt ca au fost niste greseli facute de contabilul unde am lucrat anterior si am ... (vezi toată discuția)