avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul de munca

buna seara am si eu o problema am lucrat la o firma din 2006 pana in ian 2009 am avut inregistrat corect orele de munca din feb 2009 patronul mi-a modificat contractul fara sa ma instiinteze ,fara sa semnez vreun act precum ca in loc de 160 ore pe luna voi fi incadrata cu 80 ore pe luna mentionez ca lucram 12 ore pe zi zilnic sambata 9 ore si duminica 6 ore . ce trebuie sa fac am aflat si eu cand am incercat sa imi depun actele ptr somaj multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:07, 3 Noiembrie 2009
Salariul il primeai pentru cele 80 de ore sau pentru norma zilnica efectuata? Nu ati observat pana acum sau a fost o intelegere cu angajatorul? Este bine de stiut.
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2009
ContSters42179, utilizator
Deoarece ati incetat actvitatea nu mai puteti decat sa dati in judecata pe angajator la Tribunalul din judetul unde aveti domiciliul sau resedinta. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrata dupa cic de doua sapt,mi se ia nota explicativa ivalentina69 ivalentina69 M-am intors din cic cu patru luni mai devreme si cum sunt casier de teren in momentul in care am constatat insusiri de bani de catre inlocuitoarea mea,care a ... (vezi toată discuția)
Salariu ContSters334080 ContSters334080 Vreau sa stiu la un nr. de 240 ore lucrate pe luna ce salariu primesc.Multumesc.Contractul de munca este minim pe economii. (vezi toată discuția)
Ore suplimentare platite catalin1904 catalin1904 Buna, Este legal sa se taie din orele suplimentare facute de luni pana vineri, deoarece nu am facut norma de munca. Tin sa precizez ca lucrez sambata 5 ore si ... (vezi toată discuția)