Am putea sa va spunem cat ar trebui sa luati, dar pentru asta ar trebui sa stim despre ce luna este vorba, cate ore ati lucrat in zile nelucratoare , sporurile de care beneficiati
Lucrez doua zile si una libera numai de zi sambata 12 ore duminica 9 ore incepand din 3 ianuarie inclusiv.3 ian.12 h 4 ian.9h 5 liber apoi 6 si 7 ian.cate 12h si tot asa pana la final de luna.Multumesc astept raspuns.
Exact nu am putut calcula, dar pentru o luna in care sunt 20 de zile lucratoare sunt 160 de ore platite normal, iar 80 sunt suplimentare care trebuie platite cu un spor de 75%.Deducerea personala conteaza si ea . am simulat ca nu aveti persoane in intretinere.De asemenea nu se stie sporul de weekend.Fara sporuri dar cu ore suplimentare puteti avea salariu net de aprox. 1300 lei.Am luat in calcul salariu brut pe economie de 975 lei.
Alte discuții în legătură
Salariul minim
Isro
Lucrez la o firma de pază și am realizat în luna ianuarie 192 ore. Menționez că sunt încadrat la salariul minim pe economie. Ce salariu trebuie sa ... (vezi toată discuția)