avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj (1)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj (1)

am incercat sa imi depun actele la somaj dar am tot fost intoarsa cu dosarul pt ca au fost niste greseli facute de contabilul unde am lucrat anterior si am reust greu sa dau de el sa imi completeze anexa 26, sa faca modificarile unde a gresit si nu m-am incadra in cele 10 zile. pot sa platesc stagiul de cotizare la somaj pe luna pe care o pierd ca nu am inregistrat dosarul in termen?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 10:36, 9 Ianuarie 2015
Nu. Veti beneficia de somaj de la data la care primiti numar de inregistrare la AJOFM pt dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesoara - somaj dupa cic ginaro ginaro Buna seara, Din septembrie 2005 lucrez ca profesor suplinitor, angajat pe perioada determinata. Pe 10 martie 2011 am nascut un baietel si am intrat in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj maryus22 maryus22 Buna ziua, Am si eu o nelamurire in legatura cu anexa 26 care mi-o cere la actele pentru somaj,data de incetare a contractului este 14 noiembrie si eu de pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu stagiul necesar pentru a beneficia de somaj - fostul angajator este de negasit ercar ercar Buna ziua. Sunt din Constanta si de curand am primit preaviz de concediere. Conform legii ma incadrez sa primesc somaj. Problema apare la stagiul de cotizare. ... (vezi toată discuția)