Buna ziua,
Am fost martorul unei violente intre un parinte si copilul lui in varsta de 9-10 ani, o violenta greu de descris.Am intervenit verbal dar m-am ales cu un "set" de injuraturi si amenintari.
As vrea sa stiu care este forma legala de reclama o vilolenta intre un parinte si copilul lui.
Mentionez ca nu stiu nici numele copilului si nici numele parintelui
Daca nu aveti date care sa ajute la identificarea persoanelor, nu prea are rost sa reclamati un necunoscut pentru violente impotriva unui copil necunoscut.
Daca insa stiti ceva despre ei, unde stau etc., faceti o adresa la protectia copilului.
Nu, trebuia sa reclamati atunci. Daca nu ati putut interveni atnci sa il scapati pe copil, puteati sa solicitati atunci interventia politiei. Acum ce sa ziceti.. candva un nene isi batea copilul pe strada ?ce detalii puteti sa dati ?
Hm...Stimata doamna AVLIL, eu stiu CE sa reclam...si anume un abuz...o violenta adresata unui copil lipsit de aparate in fata parintelui....urmarea sau rezultatul fiind acela de a impiedica pe viitor acest tip de comportament....imi cer scuze daca nu detin CV-ul acelui parinte sa pot oferi date concrete legate de identitate(adresa,nume, etc).Desi dv. imi oferiti informatii de specialitate va intreb dv. dpdv uman, cum a-ti reactiona daca sunteti martora pe strada acestui tip de eveniment....?A-ti intreba agresorul(in cazul de fata) ce nume are si unde sta?....pt a culege date in vederea unei reclamatii...
Pt. Dl./D-na gi-jane2 asta este de fapt intrebarea...sun la politie sa zic ca vad un nene care isi bate copilul...?!...in cat vine politia?daca vine si totul e consumat, "actorii" nu mai sunt probabil totul se va rezuma la o declartatie a mea...,de intervenit am intervenit verbal spunandu-i sa nu mai de-a cu picioarele in el ca intr-un sac de box,fapt ce a incetinit actiunile parintelui prin simplul fapt ca am interactionat cu el nicidecum ca mi-ar fi dat dreptate.....credeti dv ca asta ar trebui sa fie singura aparare a acelui copil????
Donatie catre un minor
g_p
Bunicii vor sa-i doneze nepotului, in varsta de 5 ani, o parte din casa dar noi parintii nu suntem de acord . Se poate ca ei sa faca aceasta donatie impotriva ... (vezi toată discuția)