avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Asigurare locuinta dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Asigurare locuinta dupa divort

Buna dimineata,
exista posibilitatea din punct de vedere legal,ca intr-un dosar de partaj fosta sotie sa-i ceara ex sotului ca acesta sa-i asigure o locuinta pentru ea si copii?
El este cel care a solicitat partajul dar fara sa tina cont ca ex sotia si-a pierdut incapacitatea de munca(boala care provine din timpul casatoriei),nu are posibilitate de a-si achizitiona o alta locuinta.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:27, 8 Aprilie 2014
Le-ati dat aceleasi informatii? Nu ati reusit sa ajungeti cu unul din patru la o idee comuna, la o intelegere a situatiei?
Ce legatura are partajul cu locuinta minorului? Ne intrebati de lucruri care nu conteaza...
E posibil sa vi se para mai bune informatiile, dar sa nu fie, pentru ca nu avem cum sa dam informatii mai bune fara sa cunoastem situatia.
@cerebel, gresiti deschizand subiect nou pentru fiecare intrebare. Continuati discutiile incepute pe tema divortului si partajului.
Ati intrebat pana acum de cateva ori de articolele alea..
Postati intr-un singur loc problema cap coada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie alimentara rares05 rares05 anul trecut s-a pronuntat divortul intre mine si sotia mea, prin care s-a stabilit plata unei pensii alimentare 1/4 din venitul meu, dar din momentul in care ... (vezi toată discuția)
Divort nicu_mrk nicu_mrk Am un apartament in curs de achizitie la costul de 95000 euro din care 35000 i-am achitat din vanzarea unui apartament al meu donat si restul urmeaza sa ii ... (vezi toată discuția)
Divort Mihai25 Mihai25 Buna ziua, sunt in divort si am apartamentul ipotecat , ipoteca semnata si de sotia mea , am facut creditul de comun acord,acum cativa ani. Daca se ajunge la ... (vezi toată discuția)