avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestare vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestare vanzare-cumparare

Buna ziua.

Am auzit ca in cazul unei vanzari-cumparari fictive a unui apartament, adica fara a se plati in realitate pretul respectivului apartament, vanzarea poate fi contestata de catre mostenitorul existent. As dori sa stiu daca este adevarat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petrescu Laurentiu , Avocat 18:41, 9 Aprilie 2014
Cossider ca "a teoretiza in absurd si in abstract" pe marginea unor probleme juridice cit si de fapt care nu sint suficient clarificate de cetre solicitant ,nu este benefic si nu reprezinta nici macar un exemplu de " elocinta juridica" din partea consultantului care se tot straduieste sa incadreze in drept chestiuni de fapt ce nu au fost suficient explicate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere- poate fi atacat de fratii mei? catalin1977 catalin1977 Buna seara ,parintii mei mi-au facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de antretinere si uzufruct viager .Acum unul din fratii mei a venit la mine ... (vezi toată discuția)
Atacare contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere delia.savin delia.savin Buna ziua mama a facut contract de VC cu clauza de intretinere pt sora mea in anul 2009 acum mama e foarte bolnava si sora NU se ocupa de ea si eu daca ... (vezi toată discuția)
Contestare contract vanzare cumparare uzufruct gerea gerea CONTRACTUL DE VANZARE CUMPARARE CU UZUFRUCT POATE FI CONTESTAT DE NEAMURILE CELUI CARE A VANDUT,DUPA MOARTEA ACESTUIA? (vezi toată discuția)