avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Girare o societate cu casa
Discuție deschisă în Executare silită

Girare o societate cu casa

Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea problema:
Am girat o societate pt.un credit cu casa.Am fost executata silit si am pierdut casa .Ma pot indrepta catre administrator pt.recuperarea pierderii? Societatea nu are bunuri si daca ma indrept impotriva ei nu am ce sa iau.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:58, 8 Aprilie 2014
Daca puteti sa probati vinovatia, fapta ilegala, prejudiciul produs si legatura dintre ele, da, va puteti indrepta impotriva administratorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie credit auto ContSters74221 ContSters74221 Buna ziua! va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea speta: In februarie 2008 ,am facut un credit auto la CEC .Pana anul acesta nu am intimpinat probleme ... (vezi toată discuția)
Executare silita girant - titular credit decedat carmentut carmentut Buna ziua, Va solicit sprijin in urmatoarea speta: am girat o persoana care a angajat un credit la Banca Carpatica in 2006. O perioada titularul a platit ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit, executare silita claudiumariandan claudiumariandan buna ziua am girat cu casa ptr un credit pe matusa mea si risc sa imi pierd casa din cauza neplati creditului ,ce pot in cazul care ma executa si imi pierd ... (vezi toată discuția)