avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Se platesc taxe pt. prestari servicii in SUA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Se platesc taxe pt. prestari servicii in SUA?

Buna ziua,

sunt unic asociat intr-un SRL NEPLATITOR de TVA (microintreprindere cu impozit pe venit). Ce taxe trebuie sa platesc in Romania daca prestez servicii (design grafic) catre o tara NON-UE (ca SUA)?
Exista limita de suma de plata incasata pentru serviciul prestat?
Trebuie sa indeplinesc conditii anume pentru a putea incasa aceasta plata?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:49, 9 Aprilie 2014
SUA nu e in UE deci nu exista limite sau "probleme " :)
Nu aveti restrictii catre US.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare servicii - speta tva radug0314 radug0314 Buna ziua, Imi voi deschide un SRL-D al carui obiect de activitate va presupune prestarea de servicii in online catre persoane fizice, pentru trei categorii ... (vezi toată discuția)
Cum se pot înregistra în contabilitate în lei, facturile emise în valută - euro, usd etc. (pentru un srl)? ContSters451390 ContSters451390 Bună seara! Am o mare nelămurire în legătură cu emiterea facturilor în valută. În primăvara acestui an, mi-am înființat un SRL cu activitatea ... (vezi toată discuția)
Servicii prestate catre persoane fizice din tari non ue? Vall3ntin Vall3ntin Buna ziua, detin un SRL neplatitor de TVA, m-ar interesa si pe mine sa stiu daca pot presta servicii de publicitate catre persoanele fizice din tari NON ... (vezi toată discuția)