avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Servicii prestate catre persoane fizice din tari non ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Servicii prestate catre persoane fizice din tari non UE?

Buna ziua, detin un SRL neplatitor de TVA, m-ar interesa si pe mine sa stiu daca pot presta servicii de publicitate catre persoanele fizice din tari NON UE?

Din cate stiu trebuie sa activez codul unic prin declaratia 091 doar daca serviciile sunt prestate catre firme care sunt inregistrate si ele, de asemenea stiu si ca pentru persoanele fizice din UE nu sunt obligat sa am codul unic activat.

Nelamurirea mea este pentru persoanele fizice NON UE.
Ultima modificare: Luni, 27 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 21:15, 27 Martie 2023
se poate presta fara probleme catre PF din spatiul non UE
Iti multumesc frumos pentru raspuns. Stiti cumva daca trebuie sa adaug TVA la servicii pentru ei?
Doar dupa ce atingi plafonul de 300.000 lei intr-un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva - serviciu non ue - pfa Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua Vin către voi pentru ajutor deoarece am o nelămurire: 1.Am un pfa norma pe venit prestare servicii it către clienti din uk, întrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Firma web development, posibilitate de facturare persoana fizica ue sau non-ue Mrpu Mrpu Buna, Doresca sa aflu mai multe informatii despre posibilitatea facturarii persoanelor fizice aflate in UE sau non-UE. Eu ofer servicii de web ... (vezi toată discuția)
Tva persoana fizica prestari servicii firma sua alaw alaw Buna ziua! Sunt persoana fizica, folosesc declaratia unica pentru declararea veniturilor din activitati independente, respectiv prestari servicii marketing ... (vezi toată discuția)