avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cai de atac in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cai de atac in instanta

Buna seara, daca se poate sa primesc si eu un raspuns la intrebarea : Refuzul unui notar la intocmirea unui act de vanzare cumparare ramane inregistrat undeva si daca acesta poate fi folosit in instanta ca si proba la deschiderea unui process?

Probabil, video si audio, fiind putin probabil sa-l fi si notat undeva.
Cu probe, martori etc. puteti initia actiunea in instanta, in caz contrar, mai bine nu va deranjati. Succes.

Sau puteti cere Notarului sa va dea in scris redactarea refuzui, ceea ce este putin probabil.
Daca reusiti sa-l obtineti, acesta va fi valabil in instanta, cu siguranta. Bafta.

Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnregistrare audio sedinta cercetare disciplinara cyan cyan Este legal ca sedinta de cercetare disciplinara sa fie inregistrata audio prin intermediul unui reportofon in conditiile in care persoanei cercetate ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de donație cu clauză de întreținere Olaianos Olaianos CONTRACT DONATIE CU SARCINA PROBLEME Buna ziua, am incheiat un contract de donatie pentru un apartament cu o matusa, eu am nuda proprietate si sarcina ... (vezi toată discuția)
Probele audio sunt admise corduneanu_marius corduneanu_marius buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat,probele audio sunt admise ,se iau in calcul intru-n proces?acum 3 saptamani mama a parasit copilul lasandu-mi-l in ... (vezi toată discuția)