avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto ilegala?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto ilegala?

Buna ziua! mai este valabila taxa auto? vreau sa inscriu masina si pe net gasesc variante gen (platesti taxa , dai statul in judecata si primesti banii). e normal asa? e legala sau nu taxa? astept un raspuns.multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:58, 9 Aprilie 2014
ciprianul a scris:
... platesti taxa , dai statul in judecata si primesti banii ...

Nu este normal asa, dar este o solutie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari auto la preturi exagerate diverse912 diverse912 Buna ziua. Imi cer scuze in avans pentru lipsa de notiuni privitoare la lege. Situatia e urmatoarea: am 23 ani si sunt proprietarul unui Logan din 2007. ... (vezi toată discuția)
Taxa auto GMB2013 GMB2013 Daca taxa auto a fost suspendata in 2009 ...si proprietarul nu a platit aceasta taxa...eu daca cumpar acum in 2013 acceasi masina care nu are taxa auto platita ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si vreau sa merg cu ia cu nr proprietarului vechi hingheru001 hingheru001 salut .am cumparat o masina acum 1 saptamana am facut doar contract de vanzare cumparare . mi-a zis cineva ca pot merge decat 1 luna pentru ca a scris pe talon ... (vezi toată discuția)