avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare Bulgaria auto fara fiscal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare Bulgaria auto fara fiscal

Buna ziua,
Acum aprox 7 luni, tatal meu a cumparat de la un "samsar" un autoturism, insa nu prea se pricepea la acte, asa ca fost pacalit de vanzator cu vechea replica..."poti circula cu masina linistit, ca fiscalul ti-l trimit eu in cateva zile". Normal ca nu a mai primit nimic, iar acum masina nu o poate inmatricula.
A depus plangere la politie, iar cei de la inmatriculari i-au dat aprobare sa scoata numere rosii in fiecare luna pana la rezolvarea cazului.
La cum este justitia si interesul in Romania, cred ca masina o sa primeasca numere rosii cel putin 5 ani de acum inainte.
Acum intrebarea mea este: Pot sa o inmatriculez in Bulgaria, fara a avea fiscal, pentru a scapa de tot acest circ?
Sau o solutie viabila in 2014 pentru a rezolava cazul cat mai repede, ar fi minunata.
Multumesc frumos pentru timpul acordat.
O zi buna
Cel mai recent răspuns: kartush1977 , utilizator 02:02, 11 Aprilie 2014
Mihnea77 a scris:
Acum intrebarea mea este: Pot sa o inmatriculez in Bulgaria, fara a avea fiscal, pentru a scapa de tot acest circ?

Pe numele cui ?
da se poate fara fiscal sa o inmatriculezi in bulgaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare / inmatriculare masina gbuta gbuta salut, vreau sa cumpar o masina adusa din Germania. Are al doilea set de numere rosii in Romania. Ma intereseaza cum se procedeaza, unde trebuie mers, ce ... (vezi toată discuția)
Circulatia cu numere rosii Roger25 Roger25 Buna ziua, Joi am primit numerele definitive de la DRPCIV, si mi s-a eliberat o dovada de circulatie, valabila 15 zile, pana cand primesc talonul / ... (vezi toată discuția)
Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)