avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... CIM in UE
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

CIM in UE

Lucrez intr-un stat membru UE de cateva luni. Anul trecut am avut venituri si in Romania si in UE. In statul membru platesc toate taxele si functionez ca un PFA. Pentru 2013 ce documente trebuie sa depun la finantele din Romania?
Cel mai recent răspuns: ContSters305618 , utilizator 19:48, 14 Aprilie 2014
v-am zis sa le detaliati pt ca nu sunt reguli generale. dar sa o luam pe rand:
D 201 se depune daca sunteti rezident roman cu domiciliul in RO si realizati venituri in alte tari UE neimpozabile acolo. Daca depuneti 201 sumele din declaratie vi se impoziteaza in RO.
Daca ati platit impozite pt aceste venituri trebuie atasate dovezile. Cititi intructiunile.
[ link extern ]
D 200 se depune pt veniturile realizate In RO. Cred ca acest lucru ati intrebat in principiu, nu ? Nu mai vb de alt fel de venituri ( cum ar fii agricultura sau arende, vanzare bunuri de capital, transferul proprietăţilor imobiliare care sunt alte declaratii).
Se presteaza servicii IT pe teritoriul Germaniei prin intermediul PFA nemtesc. Se platesc impozite, dar mai putin contributii pentru sanatate si pensii.
Cum declar la finante aceste venituri, prin ce formular? Se declara la administratia fiscala de pe raza judetului unde persoana fizica are domiciliul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resedinta in strainatate si inchirierea in romania SebastianIv SebastianIv Salut! Recent m-am mutat intr-o alta tara din UE, unde am contract de munca pe un an cu posibilitate de prelungire. In acelasi timp, m-am inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Persoanele nerezidente plătesc cass la dividendele obținute din românia? Brem Brem Buna ziua,am o firma in RO,iar din 2012 primesc dividende,din care am platit impozitul aferent.Sunt nerezident,cetatean german si am locul de munca in ... (vezi toată discuția)
Rezidenta fiscala Mih77 Mih77 Sunt plecata in Uk de 10 luni, sunt inregistrata la Fiscul de acolo ca PFA (cu sediul in Uk)si tot acolo am inchis anul fiscal si am platit taxele si ... (vezi toată discuția)