avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Conditii stornare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Conditii stornare

in ce conditii se storneaza o factura?
Cel mai recent răspuns: anamaneaconta , utilizator 19:16, 11 Aprilie 2014
Doar daca nu s-a prestat serviciul / s-a efectuat defectuos sau nu s-au livrat bunurile.
Stornarea nu se accepta pe motivul ca nu s-a incasat factura.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare primire bunuri fara plata (prejudiciu) bestb bestb Buna ziua! Am avut un litigiu cu o societate. S-a procedat la incheierea unei intelegeri din care reiese ca soc respectiva isi asuma greselile si - ca ... (vezi toată discuția)
Litigiu, factura proforma BogdanRC BogdanRC Buna ziua, Problema mea este urmatoarea, am eliberat unui client o factura proforma, din care a platit un procent de 30% din suma incrisa pe ea, pentru restul ... (vezi toată discuția)
Control finante - imi da jos facturile la furnizori ?! olan_andreea olan_andreea Buna ziua, In urma unui control fiscal, finantele vor sa-mi dea jos facturile fiscale la aproape toti furnizorii pe 2 ani ( 2010, 2011) pe motiv ca nu este ... (vezi toată discuția)