avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Daca contractul de credit nu a fost semnat de nici una ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Daca contractul de credit nu a fost semnat de nici una din partile implicate

Banca respectiva poate obliga imprumutatul sa returneze suma de bani? banii au fost retrasi dar contractul de credit nu a fost semnat nici de titular nici de co-debitor?
Cel mai recent răspuns: violetaandreea , utilizator 20:40, 2 Mai 2009
nu poate, numai ca veti ajunge in instanta si acolo veti afla raspunsul adevarat...;)
ha ha ha ...tareeeeeeeeee
banca va dat banii fara sa semnati!!!??

are dovada ca ati luat banii deci in final va trebui sa-i restituiti...interesant va fi in ce conditii...cu un avocat bun cred ca puteti scapa de ceva dobanzi:)))

tareeeeeee
O cerere de credit este semnata dar ptr o alta suma. Banii din credit au fost virati in cont. Ex: Cererea e facuta ptr 50000 RON dar valoare credit este 49.000, suma care a intrat in contul titularului de crdit!Contractele nu sunt semnate nici de debitor nici de co-debitor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale cu ipoteca, eu co-platitor.. mihailcotofan mihailcotofan Am nevoie de un pic de ajutor daca ma poate ajuta cineva. In luna mai 2008 actuala sotie si eu am contractat un imprumut de nevoi personale cu ipoteci pe ... (vezi toată discuția)
Aprobare credit claudiufulga claudiufulga Salutare, am si eu o problema cu o banca si as dori anumite sfaturi pentru a vedea ce as putea face. In urma cu o saptamana am mers la ei pentru a depune ... (vezi toată discuția)
Cine suporta valoarea comisionului perceput de banca pentru incasarea sumelor din poprire - executare silita ? gheorgheangelica gheorgheangelica Banca Transilvania mi-a perceput un comision de 5 Ron pentru incasarea in contul meu ( creditor) a sumei virate din contul de executorului judecatoresc. Cine ... (vezi toată discuția)