avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... vor sa vanda firma.
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

vor sa vanda firma.

am dat in judecata firma la care am lucrat 2ani pentru neplata salariilor,am ajuns la al 2lea termen si din partea lor nu se prezinta nimeni=D>. din zvonuri de la colegii care au ramas in fima respectiva,am aflat ca vor sa vanda firma,mai precis sorei patronului. in ce masura ma poate afecta pe mine aceasta masura?
Cel mai recent răspuns: iga , utilizator 08:20, 30 Aprilie 2009
Dvs. va judecati cu firma- persoana juridica si nu cu asociatii acesteia , care se pot schimba. Aceasta masura nu va afecteaza.
dar firma sorei va prelua doar ACTIVUL. cum mai recuperez datoria daca nu mai am de unde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata de catre angajator a datoriilor fiscale - consecinte pentru angajati gabi_2015 gabi_2015 Buna ziua, Firma la care lucrez legal cu contract de munca pe perioada nedeterminata are restante la plata datoriilor fiscale (TVA, contributii angajator si ... (vezi toată discuția)
Faliment iancu123 iancu123 ce se intampla cu un fost administrator de firma, care a fost obligat printr-o hotarare definitiva sa plateasca din averea personala, datoriile firmei aflate ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii anicka anicka Buna ziua, Am urmatoarea problema: Sora mea si cu mine am mostenit un apartament dupa moartea abilor parinti.Deocamdata nu am deschis succesiunea pentru ca eu ... (vezi toată discuția)