avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce act imi trebuie pentru a mi se restitui o taxa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce act imi trebuie pentru a mi se restitui o taxa judiciara nefolosita?

am platit o taxa judiciara in plus intrucat asa mi-a cerut instanta de judecata. am contestat taxa judiciara si instanta a dispus restituirea taxei judiciare. acum eu trebuie sa cer restituirea de la trezoreria unde s-a facut plata. dar nustiu cu ce acte trebuie sa ma prezint la trezorerie. plata s-a facut on line. am cerut o adresa de la instanta dar mi-a zis sa spun cum trebuie formulata si sincer sa fiu nustiu. Ma poate sfatui cineva?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 09:26, 30 Aprilie 2009
Trebuie sa va deplasati la arhiva instantei sa solicitati pe baza unei cereri sa v[ restituire chitanta originala pe care ati depus-o la dosarul cauzei iar judecatorul cauzei sa scrie pe acea chitanta ca taxa nu a fost folosita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru judiciar-cine trebuie sa plateasca? danflisc danflisc Sotia mea vrea sa deschida o actiune taxata cu 19 lei la Judecatoria Bolintin Vale. Am intrat pe just.ro, am aflat destinatia banilor si beneficiarul. Ce ma ... (vezi toată discuția)
Neplata taxei de timbru leonida leonida buna seara,sunt in proces cu o SC,am avut judecarea pe fond la tribunal unde respectiva SC a cerut sa plateasca taxa de timbru esalonat si i sa admis cererea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa timbru judiciar platita intr-un cont gresit ania27 ania27 Fiind absolventa a unei Facultati de Limbi Straine, am trimis Ministerului de Justitie un dosar cu toate cele necesre obtinerii autorizatiei de ... (vezi toată discuția)