avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chitanta catre persoana fizica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chitanta catre persoana fizica

Buna ziua,

Pot emite o chitanta - ramburs catre o persoana fizica mai mare de 5000 lei ?
Tranzactiile cu persoanele fizice trebuie sa se incadreze in acest plafon?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: stmadalina , utilizator 13:25, 11 Aprilie 2014
Este nevoie sa va incadrati in plafonul de casa, indiferent daca beneficiarul este persoana fizica sau juridica.
Dar eu sunt doar o firma de curierat, transport un colet de la expeditor la destinatar si trebuie sa returnez expeditorului contravaloarea coletului, banii fiind insotiti de aceasta chitanta - ramburs. Si acest tip de transzactie este palfonat?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)
Procedura lucru magazin online - firma de curierat ancut2000 ancut2000 Buna ziua, Sunt in curs de a-mi deschide un magazin online, iar firma de curierat cu care intentionez sa lucrez mi-a propus urmatoarea procedura de ... (vezi toată discuția)
Colet pierdut de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, Acum 2 saptamani am vandut prin intermediul unui site de anunturi un produs cu plata transportului la destinatar si ramburs valoare produs 435 ... (vezi toată discuția)