avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara autorizatie

Vecinu construieste fara autorizati o constructie fara a respecta si distanta de la hotar aceasta fiind de 30 cm am fost la primarie au venit si au sistat lucrarile iar dupa 3 luni a reluat lucrarea,am fost iar la primarie si au zis ca nu a primit autorizatie si o sa vina sa vada dar nu au mai venit.Intrebarea e cui trebuie sa ma adresez in continuare pentru a se lua masurile legale? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 19:56, 11 Aprilie 2014
incercati la inspectoratul de stat in constructii, sau direct in instanta.
Faceti Plangere scrisa la Politia Locala (ei au in componenta si Disciplina in constructii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie urbanism bella_y bella_y Buna ziua! Am si eu o intrebare de unde pot lua si eu documentatia urbanistica conform careia trebuiesc respectate normele urbanistice cand construiesti o ... (vezi toată discuția)
Ridicare bloc fara autorizatie de constructie Andreas111 Andreas111 Buna seara, Va supun atentiei problema mea. Locuiesc intr-un cartier rezidential nou, iar, de vreo 6 luni, in laterul blocului meu, la mica distanta in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii... anca.ungureanu anca.ungureanu am o problema cu vecina...in 2008 a inceput lucrarile pt construirea unei case pe un teren de 100 de mp dobandit prin uzucapiune din terenul familiei mele. ... (vezi toată discuția)