avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum si unde se poate contesta o amenda primita de la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum si unde se poate contesta o amenda primita de la politia locala?

am fost instiintat verbal de catre un domn politist ca sunt convocat la politie .m-am prezentat si politistul ma pune sa dau nu stiu ce declaratie ca nu o sa am conflicte cu vecinul meu . eu refuz, iar domnul politist ,, iti dau amenda maxima de 1000 ron,, si sunt invitat sa plec.
daca nu sunt de acord cu dl politist si doresc sa contest cele intimplate si amenda cum o pot face si cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:58, 11 Aprilie 2014
In termen de 15 zile de la comunicarea PV,daca aveti motive intemeiate,puteti formula plangere contraventionala la judecatoria responsabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru cuvantul ''nesimtita'' !!! Cristian6982 Cristian6982 buna seara, am avut un conflict cu o vecina legat de teren. Situatia a ramas nerezolvata iar acum vecina mea s-a aliat cu alta vecina au adus si o martora care ... (vezi toată discuția)
Parcarea de la bloc - probleme intre locatari eleonor eleonor as dori sa ma ajutati cu niste raspuunsuri la unele nelamuriri:locuiesc intr-un bloc turn iar la parterul blocului functioneaza printre altele si o ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a te legitima - consecinte lukisor lukisor Buna ziua, Am o intrebare...Un politist ti-a cerut legitimarea, tu sa refuzi acest lucrul in prima faza, dupa care revii si dai alte date (datele altei ... (vezi toată discuția)