avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ancheta sociala azil batrani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ancheta sociala azil batrani

Bunicul meu a fost dus de preot la un azil printr-o ancheta sociala el avand doar 800 de ron pensie restul cred ca sa platit de stat.
Acei bani ii va recupera statul cumva?
Nimeni nu a semnat nimic desi au fost chemati. Azil-ul este al unei biserici sau cv cred deoarece sunt maici care ingrijesc batranii.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 10:15, 12 Aprilie 2014
bun, si nu ar fi mai bine sa mergeti acolo, sa vorbiti cu toti cei implicati si mai apoi sa veniti aici, cu o intrebare ?
Probabil bunicul dvs. era intr-o stare deplorabila si atunci biserica ( bravo ei) s-a implicat, nimic rau in asta, daca familia nu face nimic, ce credeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum permite legea sa lasi un om pe drumuri? alinaiudita alinaiudita exista o casa parohiala la poalele cimitirului unde a locuit o familie din generatie in generatie. acum ca s-au trezit sa construiasca o capela pe locul acela ... (vezi toată discuția)
Internare camin de batrani impotriva vointei fuuuuuu fuuuuuu Buna ziua, bunica mea a suferit in vara asta de mai multe afectiuni acute si a stat mai multe luni internata intr-un spital, timp in care nu a vrut deloc sa se ... (vezi toată discuția)
Batran aruncat de copii im0rtel im0rtel Buna ziua , ma gasesc in urmatoarea situatie : Bunicul mi-a murit in 1993 . Bunica a supravietuit pana astazi . Ea are 4 copii . 2 baieti si 2 fete . 1 ... (vezi toată discuția)