avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Modificarea valorii unui contract de prestari de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Modificarea valorii unui contract de prestari de servicii prin act adidional ?

Buna ziua,
vreau sa stiu daca inchei un contract de prestari servicii ca persoana juridica cu o persoana fizica si ulterior de comun acord convenim sa micsoram valoarea (suma) din contract, aceasta se poate face doar printr-un act aditional ?

Sau daca e buna si o varianta de semnare a unui antecontract cu o suma mai mare si ulterior semnat un contract cu o suma mai mica?
Care din variante e mai legala privind micsorarea sumei ?

Astept de la cineva un raspuns. Multumesc!

P.S. Stiu ca sunt o exceptie :) , majoritatea maresc sumele din contracte....
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 10:29, 12 Aprilie 2014
Prin acte aditionale , agreate de toate partile contractului, se pot face orice modificari ale clauzelor contractului. Un nou contract s-ar justifica daca cel anterior ar fi expirat, atunci se poate face un nou contract. Cat cel incheiat se afla in derulare, repet, puteti face orice modificari doriti.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract vanzare casa ene nina ene nina Buna ziua. As dori sa stiu ce cauze contractuale ar trebui sa inchei in conditile in care cumparatorul ar dori urmatoarele: - notar propiu - avans casa ... (vezi toată discuția)
Retroactivitatea legii civile Pruteanu Dan Pruteanu Dan Sunt beneficiarul unei compensatii de chirie c[u]are se calculeaza in cota procentuala din salariul de baza[/u]. Pt. acordarea acestei compensatii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cvc casa yssas yssas Buna ziua! Am o intrebare: daca am facut un antercontract la un notar pot face contractul final la altul? E nevoie sa ii prezint antecontractul facut la ... (vezi toată discuția)