avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren preluat de statul roman
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren preluat de statul roman

Buna ziua!

In 1951 bunicii mele i-a fost preluat terenul de catre statul roman.
Am procesul verbal de predare primire autentificat de naotariatul de stat in 1951, am cerut in instanta intabularea terenului dar am pierdut procesul pe motiv ca acel proces verbal de predare primire nu tine loc de titlu de proprietate. Cum as putea intra legal in posesia terenului. Mentionez ca folosim acel teren de aproximativ 15 ani.
Cel mai recent răspuns: Szombati Ioan , utilizator 08:46, 28 Ianuarie 2025
Primăriile pot atribuii teren din extravilan pentru construcții Proprietar Statul român prin ADS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disparitia-furtul registre agricole din primarie-disparitie pagini din registrul decese cornaca cornaca Disparitia-Furtul Registre Agricole din primarie Am cerut primariei Adancata sa-mi dea copii din Registrele Agricole din perioada anilor 1951 - 1962. ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept proprietate MihaiBucur MihaiBucur Buna ziua! Mama mea a formulat doua cereri de reconstituire a dreptului de proprietate pentru un teren intravilan, conform Legii 18/1991, de la autorul sau ... (vezi toată discuția)
Stabilire intravilan ºi extravilan în registru agricol '59 - '63 jorrdy jorrdy Bună ziua. Aș dori să știu dacă primăria poate stabili pe baza datelor înscrise în registrul agricol \'59 - \'63 care este intravilanul ... (vezi toată discuția)