avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Admite apelul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Admite apelul

Am o hatarare prin care se executa silit Cfr Marfa ,am executat cu un executor judecatoresc,au platit bani respectivi,au facut contestatie pe fond am avut castig de cauza,hotararea a fost cu apel in 10 zile,au facut apel,pe internet scrie admite apelul, o sa mai am dreptul sa fac recurs? sau se trimite cauza spre rejudecare.La primul termen de judecata instanta deja a si admis apelul declarat de CFR Marfa nu a cerut nici o informatie
In apel ei au cerut: solicitam admiterea apelului ,anularea tuturor formelor de executare prin intoarcerea executarii silite.
Ce se mai poate face in acest sens? Multumesc

Cel mai recent răspuns: Ovidiu Stanciu , Alte profesii 22:08, 13 Aprilie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Nu mai pot face nimic in acest sens? executorul judecatoresc trebuie sa trimita banii inapoi ?Pe fond am castigat dar la apel judecatorea a dat castig de cauza fara nici o intrebare suplimentara.Nu mai pot face absolut nimic in acest sens? trebuie sa le dau banii inapoi?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri contestatie anaf gigelas gigelas Buna ziua, O persoana,a castigat in instanta restituirea taxei pe poluare (taxa auto); A mers la un executor judecatoresc pt.a se executa prevederile ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare parte cheltuieli de judecata adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna ziua, Am un caz a unei cunostinte. A avut in 2008 doua procese cu angajatorul sau constand a fi doua avertismente. La tribunal se incheie in 2009 ... (vezi toată discuția)
Contestare executare judecatoreasca Ovidiu Stanciu Ovidiu Stanciu Am o hotarare judecatoresca prin care Cfr marfa trebuie sa imi plateasca drepturile salariale indexate si actualizate pana la plata efectiva ,cat si sporurile ... (vezi toată discuția)