avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cantitate minima-tigari fara acciza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cantitate minima-tigari fara acciza

Ce act normativ prevede sancțiuni, în cazul depistării unei persoane ce deține peste cantitatea maximă permisă de produse accizabile (țigări)...peste ce cantitate se constituie infractiune?
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 13:35, 13 Aprilie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrabanda legea nr.86/2006 cristian_tax cristian_tax Va salut! Daca se poate,as avea nevoie de ceva lamuriri.Am avut o perchezitie domiciliara, unde mi-au fost gasite de catre organe 15 cartuse de tigari ... (vezi toată discuția)
Vanzare tigari facute acasa cristiiii cristiiii Este legal sa comercializezi tigari facute de tine cu tutun, foite si masina de rulat cumparate de pe internet? Daca da, care este cantitatea maxima? Care ar ... (vezi toată discuția)
Confiscare bauturi spirtoase - infractiune, procedura contestatie carolmihai carolmihai buna ziua, zilele trecute au fost confiscate de la domiciliul meu aprox 450 l rachiu de catre Directia Regionala Vama sens in care mi -s-a intocmit un proces ... (vezi toată discuția)