avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare cost agent termic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare cost agent termic

Buna ziua,as dori(daca se poate )sa-mi comunicati cum ar trebui sa procedez in urmatorul caz:in blocul din sectorul 5 in care locuiesc aproximativ 40%din proprietari sunt debransati de la RADET si niciodata nu au platit caldura din partile comune si nici cota de caldura radiata de instalatia de incalzire.Am sesizat in nenumarate randuri Presedintele si firma de administrare si nu s-a luat nici o masura.Am sesizat si serviciul Asoc de Prop.din primarie(si anul trecut,si acum )si am primit urmatorul raspuns:Urmare a sesizarilor Dvs inregistrate la Primaria sectorului 5 su nr.......... si a discutiei purtate cu presedintele asociatiei,va comunicam urmatoarele:"1-reprezentatul asociatiei sustine ca nu s-a putut lua cicio hotarare cu privire la modul de repartizare a consumului de energie termica(caldura)pentru partile comune;2-reprezentantul primariei a atentionat presedintele asociatiei pentru convocarea unei adunari generale in cadrul careia sa se discute si sa se hotarasca modul de calcul al intretinerii cotelor de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari''.Raspunsul este semnat de Director Executiv si Viceprimar...
Si acum va intreb:mai este de actualitate Legea230/2007;HG1588/2007;Ordin ANSRC343/2010;si daca da...cui sa ma mai adresez pentru reglementarea unei astfel de situatii?Cine trebuie tras la raspundere pentru aceasta si de catre cine?Multumesc,gigiraut@yahoo.com
Interventie moderator
V-am readus discutia pe prima pagina, dar va rog, pe viitor, daca nu primiti raspunsuri, sa nu mai postati atentionari.
Pe forum raspund utilizatorii daca au ceva de spus la cele postate de dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare cost agent termic: revenire din 13.04.2014 gigiraut gigiraut Buna ziua,am revenit cu \'noutati\'la repartizare cost agent termic din 13.04.2014 si iata care sunt acestea:am trimis o petitie catre ANRSC cu aceleasi ... (vezi toată discuția)
Renunt la repartitoare goby goby Suntem 52 de apartamente si toate au repartitoare.Firma cu care avem contract de cativa ani buni ne obliga sa schimbam repartitoarele pentru ca li s-au uzat ... (vezi toată discuția)
Repartitoare in apartament debransat Ngabim Ngabim Am cumparat un apartament debransat din 2002 la care am gasit repartitoare pe caloriferele debransate. Culmea e ca se plateste serviciu de exploatare pe aceste ... (vezi toată discuția)