avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Dupa cat timp de la incheierea unei casatorii se poate cere desfacerea acesteia?.
Avem doar 8 luni de casnicie si o fetita de 3 saptamani. Daca parasesc domiciliul conjugal impreuna cu fetita (deoarece convietuirea in comun cu sotul meu a devenit imposibila) ce sanse am ca aceasta sa mi se incredinteze mie. In prezent, ca venituri am indemnizatia de crestere a copilului pana la doi ani si pot locui in apartamentul parintilor mei.
Cel mai recent răspuns: Anamaria Bors , Avocat 15:32, 26 Iunie 2005
poti cere oricand desfacerea casatoriei.
nici nu se pune problema sa nu-ti fie tie incredintat copilul in conditiile in care ai grija de ea
Parasirea domiciliului conjugal nu poate decat sa grabeasca lucrurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este primul pas in inceperea unui divort? amellyashop amellyashop Ma adresez pentru ca nu stiu cum e bine si cum nu! Care ar fi primul lucru pe care trebuie sa-l fac pentru a incepe ? Multumesc (vezi toată discuția)
Divort cu minori katy_katalina89 katy_katalina89 buna ziua am si eu o intrebare:sunt casatorita din 2009,in urma casatoriei a rezultat un copil minor.Sotul meu in 2010 lucra la ISU,in decembrie 2010 a plecat ... (vezi toată discuția)
Abandon sau nu raamonaag raamonaag Buna ziua , sunt casatorita de 9 ani si am o fetita de 7ani . Din diferite motive nu ne mai intelegem . Datorita presiunilor psihologige la care suntem ... (vezi toată discuția)