avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare definitiva

buna ziua tuturor . am primit prin posta hotararea definitiva , ce trebuie sa fac mai departe -trebuie sa o legalizez la notar ? (este vorba de un proces de succesiune ). va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Petrescu Laurentiu , Avocat 10:31, 14 Aprilie 2014
In momentul cind hotarirea este drfinitiva si irevocabila o legalizati registratura instantei care a judecat prima cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hotarare judcatoreasca ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, au trecut cele 30 zile de la primirea hotararii judecatoresti .va rog sa-mi spuneti si mie cum procedez pentru legalizarea acesteia, ce taxe ... (vezi toată discuția)
Succesiune nicu_nae68 nicu_nae68 Tatal meu nu a lasat niciun testament(decedind in anul 2005). In 2007 am deschis proces la Jud.sect.6 succesiune-iesire din indiviziune .Fratele meu si mama ... (vezi toată discuția)
Am si eu o rugaminte crys28 crys28 am decizie definitiva de cind mam judecat cu fosta concubina pentru fetita care o avem impreuna fetita e la mine si as vrea sa o iau cu mine in italia dar ... (vezi toată discuția)