Buna ziua,
Sunt executat silit de o banca, pe un teren pe care il detin impreuna cu sotia. Cand am facut creditul mentionez ca eram necasatorit, iar bunul l-am dobandit dupa casatorie. Au dreptul sa mi-l execute?
Intamplator am credite neplatite la 2 banci, este posibil sa fiu executat de 2 banci in acelasi timp pe acelasi teren?
la banca, care deja m-a executat cat si la cealalta am facut creditul in 2006 iulie, aproximativ, ca nu mai am contractele, m-am mutat si le-am pierdut, insa nu mai devreme de data in care suntem azi, cu siguranta, adica nu s-au implinit 8 ani. creditele au fos de nevoi personale, fara ipoteca pe o perioada de 5 ani.
Terenul este continut din 2 terenuri mai mici. Acum sa inteleg mai bine, executorul, daca eu sau sotia, nu facem nici o actiune la Judecatorie, poate sa-l scoata la licitatie si sa-l vanda fara sa se mai faca vreo partajare? iar partajarea insemnanad sa se scoata la vanzare doar jumatatea mea in urma partajarii, sau se vinde intreg si se da cota parte sotiei?
creditele au fost contractate inainte de casatorie cu 6 - 7 ani.
mentionasem in primul post, citez: "Cand am facut creditul mentionez ca eram necasatorit, iar bunul l-am dobandit dupa casatorie"
Biroul de credit
Maximmm
Buna ziua.
In data de 25.08. 2020 am facut o interogare la biroul de credit si am descoperit ca am o inscriere in biroul de credit cu urmatorul mesaj:
Sold ... (vezi toată discuția)