avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita bun comun
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita bun comun

Buna ziua,
Sunt executat silit de o banca, pe un teren pe care il detin impreuna cu sotia. Cand am facut creditul mentionez ca eram necasatorit, iar bunul l-am dobandit dupa casatorie. Au dreptul sa mi-l execute?
Intamplator am credite neplatite la 2 banci, este posibil sa fiu executat de 2 banci in acelasi timp pe acelasi teren?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:28, 16 Aprilie 2014
mai jane, dar daca lasi conversatia si nu stergi intreg topicul, lasa si nemultumirile mele. adica nu suportati critica nici unii?? pai nici nu ma ajutati dar nici nu ma lasati sa-mi exprim nemultumirea fata de lipsa de profesionalism a membrilor vostri ??? acum si tu esti partinitor. in mesajul sters nu apareau injurii sau reclame,sau...., ci era un mesaj putin sarcastic dar cat se poate de pertinent, nu erau greseli de ortografie sau spati umplut aiurea, chiar era un adevar. tot ce te rog frumos este macar sa-mi stergi contul, ca eu incerc dar nu gasesc, macar sa nu mai fiu bombardat de mesajele de la voi daca tot nu ma ajutati cu nimic. Ai bun simt, ca un bun moderator, si ajuta un utilizator in aceasta problema. o zi buna sa aveti.
Contul vi-l puteti sterge singur, din pacate eu nu pot s-o fac..
Unde va vedeti numele sus in partea drepta, mergeti cu mouse-ul pe el, se deschide o fereastra, accesati date personale si in stanga aveti si optiunea sterge cont.
V-am sters mesajul pt ca daca ati fi citit regulamentul ati fi stiut ca nu e nimeni obligat sa va raspunda, cel care a raspuns poate nu a mai intrat sau nu a vazut raspunsul dvs. Daca nu puteti fi cuviicios si nu puteti respeca munca celor de aici si membrii comunitatii noastre, va invitam sa ne parasiti.
Topicul se va inchide urmand a fis sters.
Puteti reveni oricand daca va schimbati modul de abordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate un sfat, va rog? time_out time_out Buna ziua, Mama mea a luat un credit pentru nevoi personale cu buletinul acum cativa ani. Nu a mai platit ratele, iar banca a pus poprire pe pensie. Dintr-un ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 25.08. 2020 am facut o interogare la biroul de credit si am descoperit ca am o inscriere in biroul de credit cu urmatorul mesaj: Sold ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat, în timpul căsătoriei, un teren cu credit ipotecar obținut pe numele meu. suntem în divorț, pot să-i cedez soțului acest credit? mari29 mari29 Buna ziua. Am obtinut un teren prin credit ipotecar in anul 2008 inainte de casatorie, pe o perioada de 30 ani, pentru un teren. Creditul este pe numele meu, ... (vezi toată discuția)