avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotia isi poate pastra numele de familie (cel ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotia isi poate pastra numele de familie (cel dinaintea casatoriei)?

Buna ziua

Am o intrebare pt dv. Urmeaza sa ne cununam civil si am vrea ca sotia sa isi pastreze acelasi nume, pt a nu fi nevoita sa isi schimbe actele (Ex CI, Permis de conducere etc)

Acest lucru e posibil?

Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:38, 14 Aprilie 2014
Poate sa-si pastreze numele.
Pai daca dv. vi-l puteti pastra, il poate pastra si ea. E aceeasi situatie. Vedeti sa precizati la stare civila.
da.solictati asta la starea civila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume lore33 lore33 Buna ziua! As dori si eu o informatie, daca se poate. Viitorul meu sot vrea sa treaca pe numele meu de familie fara sa isi mai pastreze numele lui. S e poate ... (vezi toată discuția)
Casatorie, domiciliu... DreamerA DreamerA Buna ziua, Vreau sa fac cununia civila intr-un viitor apropiat, dar eu am domiciliul in Bucuresti, viitoarea sotie in Focsani. Din cate am inteles, cununia ... (vezi toată discuția)
Pastrarea numelui dupa divort copariu copariu buna seara pe 7.03.2012 am avut procesul de divort , divortul a fost inaintat de catre fosta mea sotie , in intampinarea care eu am facut-o am precizat clar ... (vezi toată discuția)