avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita a unui credit de nevoi personale ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita a unui credit de nevoi personale fara ipoteca

buna ziua! va rog mult sa-mi explicati cum sa procedez mai bine cand sunt executata silita la un teren si casa in valoare estimata de banca in jur de 119000 lei.in urma unui credit de nevoi personale dar fara ipoteca valoare initiala de 20000 lei, transformat in prezent in jur de 24000 lei cu cheltuieli de executor luat din 2008 pe 10 ani.mentionez ca rate am platit,dar din pacate mi s-a mai intamplat sa sar peste.creditul este la pireus bank. se mai poate face ceva ,data de strigare este prevazuta pentru 27 mai. acum mai am si alta problema ca trebuie sa nasc la inceputul lui mai. va rog ajutati-ma ca nu stiu unde voi pleca cu copilul nou nascut!!!multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: IANCUTA , utilizator 08:09, 24 Aprilie 2014
Ce e domnul asta de la Bucuresti ?
Executorul actioneaza la cererea creditorului, nu de capul lui, iar creditorul dvs e banca, insa daca exista o comunicare proasta intre banca si executor ( daca nu comunica in timp util), ramaneti fara casa.
Si stati linistita ca nu consideram ca ne pierdem vremea cu dvs.
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2014
gi-jane2, moderator
acest domn este reprezentant de la banca care are dosare in executare si comunica cu executorul.sunt in legatura directa .Dar directoarea bancii de aici din Pitesti s-a dovedit foarte amabila,l-a sunat dansa personal, ba chiar i-a trimis si copii de pe chitanta platita si angajamentul de plata scanat prin email.Dansa mi-a cerut ca de fiecare data sa vin cu chitanta sa-l sune personal si sa-i trimita copie dupa chitanta acestui domn(acesta se ocupa exclusiv de dosarul in executare ca sunt numerotate)asa am inteles eu. Directoarea cred totusi ca are un cuvant de spus. Maine am sa incerc sa-l sun pe acest reprezentant de la Bucuresti si am sa va spun ce am discutat. Dar ma intreb daca totusi se merge mai departe angajamentul de plata nu are valoare in caz ca voi deschide proces,adica nu respecta ceea ce este semnat si stampilat in biroul executoresc?
Ar avea valoare daca ar fi scris, insa un angajament de genul ca dvs va angajati sa platiti , dar si ei ca nu va executa cat platiti.
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2014
gi-jane2, moderator
din pacate si eu am patit la fel cu VB .Am facut o intelegere de plata insa nesemnata de ei(doar numar de intrare la ei )si au continuat cu executarea .Am contestat vedem acum daca mi se da dreptate in conditiile in care am platit 4 rate din asa zisul angajament
sa ai mult noroc! Am sunat ieri la executor(angajat, care se ocupa personal de cazul meu,ca executorul nici nu ma baga in seama)si mi-a spus ca suspendarea scrisa nu o poate face decat daca platesc rata pe mai ,aceasta luna cand e prima licitatie cu strigare. Ce-mi ramane de facut?Decat sa sper ca vor da scris, ma mai bazez pe promisiunea directoarei de la banca care a insistat sa ma ajute saraca neconditionat si a tot vb la telefon pentru mine.Ba chiar mi-a zis ca o data cu plata din mai neaparat sa trec pe la dansa cu chitanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Marta Tot Marta Tot Doresc un raspuns pentru urmatoarea situatie: un pensionar are trei credite de nevoi personale, fara ipoteca, la trei banci diferite, in valoare totala de ... (vezi toată discuția)
Cui ii revine casa Justitiarul711 Justitiarul711 O persoana gireaza cu casa un imprumut la banca . Achita din datorie o suma considerabila dupa care cand ajunge la suma de 17.000 lei pleaca in strainatate si ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea creditorului de a impune un preț minim de adjudecare ContSters95306 ContSters95306 Poate creditorul impune ca vânzarea la licitație a unui imobil urmărit silit să nu se facă sub un anumit preț ? De exemplu, o bancă specifică în ... (vezi toată discuția)