avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii dupa deschidere Intrep.individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii dupa deschidere Intrep.individuala

Buna ziua, in 19.02.2014 am primit CUI-ul, am optat pentru inreg.in scop TVA trimestrial.Nu am nici-un angajat.Am cheltuieli de infiintare II
Ce declaratii depun pe 25.04.2014?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 10:11, 16 Aprilie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Declaratia pentru impozitul pe venit 3%?
Ultima modificare: Marți, 15 Aprilie 2014
george-neagu, moderator
~ Conținut șters la cerere ~

In 15 zile trebuie sa depuneti :
D 220 venit estimat
D 600 pensie - daca nu aveti ctr de munca in alta parte si estimati c arealizati min 804 lei lunar
Sa va cumparati doua registre (RJIP si RI ) si sa le inregistrati la anaf.
O sa platiti impozit anticipat din 3 in 3 luni ( 25.03, 25.06....etc)
TVA daca exista la fel din 3 in 3 luni.
D 300 si 394 pana pe 25.04 pt trim 1
Ch de infiintare sunt deductibile.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Aprilie 2014
Vlajoaga Robert PFA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere acte la admin financiara imediat dupa infiintare firma AGT AGT Buna ziua, Am infiinta un II acum cateva zile si stiu ca trebuiesa merg la Admin Financiara sa depun diverse documente, intrebarile mele sunt: 1. Ce ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! 1. Dupa inregistrarea la registrul comertului ce declaratii trebuiesc depuse mai departe in cazul unui PFA neplatitor de TVA? 2. Trebuie sa-si ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pfa Draghia Draghia Buna ziua, Va rog sa-mi acordati un sfat util in legatura cu declaratiile fiscale pe care trebuie sa le depun ( termene) in calitate de PFA. Va mentionez ... (vezi toată discuția)