avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drept de muca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drept de muca

Buna ziua verau sa va intreb ceva un doctor de medicina muncii mi-a dat inapt de numca din cauza caci am ciroza hepatica desi unde lucrez eu nu sunt conditii care sunt conta indicate in aceata boala Nu depun efort nu in mediu toxic etc Cum pot sa terc peste acest diagnostic de inpt i am aflat caci cineva vera acest post iar pe mine ma obliga sa imi iau concediu medical eu sunt bine si as dori sa muncesc iar ultimile mele analize pe care le-am facut au iesit foarte bine
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:51, 30 Aprilie 2009
Puteti contesta verdictul medicului de medicina muncii la Directia de Sanatate a judetului. Dar va dati seama ca e greu sa contrazici un medic care are raspunderea sanatatii dvs., daca va da aviz favorabil in ciuda interdictiilor de la locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!sunt cadru militar mapn!am primit decizia de la bucuresti ... Liviu74 Liviu74 Buna seara!Sunt cadru militar MApN!Am primit decizia de la Bucuresti cu Apt Limitat cu 4 diagnostice Obezitate grad 1,Steatoza hepatica grad 3,Hipertensiune ... (vezi toată discuția)
Sunt cadru didactic,titular si am fost diagnosticat cu ciroza ... popescu ioan popescu ioan Sunt cadru didactic,titular si am fost diagnosticat cu ciroza hepatica decompensata toxic-nutritional,urmez tratament si imi desfasor activitatea in conditii ... (vezi toată discuția)
Dreptul la munca stef1980 stef1980 Buna ziua vreau sa va intreb ceva lucrez de 30 de ani in aceasi institutie iar in urma cu trei luni am fost diagnosticat cu ciroza hepatica In total am avut 25 ... (vezi toată discuția)