buna ziua,
am contractat un autoturism cu dotari suplimentare, in luna februarie, plata a fost achitata astfel: avans(suma ceruta) restul la livrare (pret in care au fost incluse si dotarile.
La livrarea autoturismului, dupa achitarea integrala a acestuia, am constatat ca nu avea toate dotarile incluse. Necunoscand care este procedura, si dintr-un impuls de incredere, am ascultat promisiunile furnizorului ca in cel mai scurt timp se vor livra si optiunile.
Pana la inceputul lunii, in afara promisiunilor agentului de vanzari, nu am rezolvat nimic. Acum 2 zile dupa contactarea agentului de vanzari, acesta mi-a raspuns ca nu mai poate face nimic decat sa-mi restituie banii pe optiunile pe care masina nu le avea in dotare insa cu un pret mult mai mic.
mentionez ca toata corespondenta a fost tinuta pe what's up. document oficial la societatea beneficiara nu a fost trimis.
ce pot face in cazul acesta? cum pot recupera banii intregi pe optiuni si daune?
va multumesc
Verificati-va actele si observati care erau conditiile de livrare, dotarile solicitate etc.
Daca aveti documente pentru sustinerile dvs. notificati producatorul (daca cu acesta ati semnat contractul) si ii puneti in vedere sa va restituie contravaloarea dotarilor. Daca refuza .... urmati procedurile legale care incep cu notificarea si se termina cu un eventual litigiu. Probabil ca se va negocia ....
Nu imi este f. clar daca dvs. ati luat masina -semnand procesul verbal de receptie fara obiectiuni- sau daca ati lasat-o la dealer urmand sa va instaleze ... ce era de instalat. Depinde si de optiuni ... daca masina trebuia sa aiba AC si nu il avea .. era mai greu de montat dupa.
da, masina a fost ridicata fara obiectiuni, procesul verbal s-a semnat,
Am inaintat intrebarea cum se vor instala , dotarile suplimentare nu se puteau instala ulterior, asa credeam eu dar am primit raspunsuri linistitoare, acesta este motivul pentru care nu am lasat autoturismul. In prima faza nu am vrut sa-l primesc dar am fost convinsa de furnizor ca se va rezolva problema, nu mi-am imaginat ca o societate cu asa renume nu-si poate onora promisiunea si contractul incheiat, si la un asemenea pret de livrare.
Imposibilitatea montarii dotarilor suplimentare mi-a fost confirmata abia zilele trecute.
In acest caz nu va ramane decat sa solicitati restituirea pretului intrucat nu puteti face dovada ca ati fost "convinsa" sa primiti masina asa cum este. Daca nu vor .... nu aveti decat sa va judecati cu ei -in ultima faza-.