avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen

Buna ziua,
Doresc sa deschid o firma pe care sa fac import din China sau EU, iar apoi marfa sa o vand la magazine sau producatori/consumatori finali. In acest caz am vazut ca ma incadrez la comert cu ridicata : corect?
Apoi ca si cod caen ma incadrez la grupa 464 (acum cand merg sa declar caen-ul la finante pot pune 464 sau sint nevoit sa pun 464X adica codul exact?). Intreb acest lucru petru ca sint interesat de mai multe produse si toate incep cu 464.
Am vazut ca e definit chiar codul 46. Il pot folosi pe acesta sau nu?
Va rog sa ma ajutati cu caen-ul pentru produse pentru animale de companie : lese, haine, etc.(adica orice in afara de mancare si medicamente).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: calin andrei , utilizator 09:56, 17 Aprilie 2014
Angajati un avocat care sa va inregistreze mai intai la registrul comertului activitatile ce urmeaza a fi desfasurate , veti obtine un certificat cu care mergeti apoi la finante .
Multamiri, dar ce mi-ati oferit dvs e un sfat (la atat ma ducea si pe mine capul). Eu doresc un raspuns mai avizat si la obiect, cum au mai fost atatea pe aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen comert cu produse destinate animalelor de companie mioaraclaudia mioaraclaudia buna ziua,as dori sa infiintez o firma care sa aiba ca activitate principala comertul cu produse diverse destinate animalelor de ... (vezi toată discuția)
Distributie marfa ataela ataela Doresc sa devin PFA si sa distribui marfa,haine copii,in magazine. Marfa o voi cumpar din China . Ce acte trebuie sa detin pentru ca afacerea sa fie perfect ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare stefanev stefanev Buna seara ! Astazi mi-am scos certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului firma SRL-D. Pe langa acest certificat am primit si \"Certificatul ... (vezi toată discuția)