avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... ,sunt cetatean moldovean cu resedinta in ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

,sunt cetatean moldovean cu resedinta in romania pe 5 ani , sunt in italia de 4 luni

buna ziua , intrebarea mea este daca sunt cetatean moldovean cu permis in romania pe 5 ani , daca am depasit cele 3 luni legal in alta tara , mai pot pleca in alta tara fara sa primesc interdictie sau sa ma intorc inapoi in italia . multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:53, 18 Aprilie 2014
Nu cred ca puteati beneficia de 90 de zile de sedere libera, de asta pot beneficia doar cetatenii europeni si membrii lor de familie care ii insotesc. Daca nu aveti viza Schengen sederea dvs. in Italia este ilegala si a fost ilegala din momentul in care ati intrat in Italia.
Ultima modificare: Vineri, 18 Aprilie 2014
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul vizelor iacob_raluca82 iacob_raluca82 cetatean pakistanez casatorit cu romanca are nevoie de viza pt a calatori impreuna cu sotia in Suedia ? (vezi toată discuția)
Daca am sezute in romania 82 zile cind pot pleca in spania???? RodykaM RodykaM Buna ziua sunt moldoveanca detin pasort biometric am sezute in Romania 82 zile fiind iubitul roman, momentan e in Spania, vreau sa plec si eu si am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare un cetatean albanez casatorit ... Elena Vlad Elena Vlad Buna ziua, am si eu o intrebare un cetatean albanez casatorit cu un cetatean roman ce regim de circulate are 90 zile in ue si apoi 90 zile inapoi in Albania ... (vezi toată discuția)