avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... injurii aduse unui organ de ordine
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

injurii aduse unui organ de ordine

un organ de ordine urmarit, injurat si hartuit de un individ pentru care s-a luat masuri de sanctionare pe OUG 195/2002 pt oprire neregulamentara, individul are relatii sus puse si-si permite sa ameninte si sa injure
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:40, 16 Aprilie 2014
Nu ar fi primul organ injurat. Cred ca nu exista vreunul care sa nu fie blagoslovit dupa ce aplica o sanctiune.

Care este intrebarea?
Daca se refera la ce poate sa faca organul atunci acesta poate depune o plangere pentru ultraj iar individul cu relatii sus puse poate sa faca inchisoare de la 4 luni si jumatate la un an si sase luni sau amenda.
usor de zis, greu de facut, ce bine ar fi daca toti ar fi corecti. Respectivul tocmai acolo are prieteni si acum se incearca sa ne scoata pe noi vinovati ca am incerca sa ne razbunam pe el si de aceea l am sanctionat. Foarte frumos, daca-ti faci meseria ai ceva cu cineva. Oare mai exista dreptate in tara asta? speram ca da, dar am ajuns la concluzia ca mori cu dreptatea in mana. Astazi castiga cel mai hot, cel mai corupt, cel care stie sa minta cat mai mult
Plangerea trebuie depusa la parchet cu numar de inregistrare. Parchetul trebuie sa solutioneze plangere indiferent in ce mod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut Life2Live Life2Live Buna la toata lumea, sunt nou pe acest forum si sincer cred ca cine l-a facut este genial, nu toti avem facultatea de drept pentru a cunoaste legea, mai ales ... (vezi toată discuția)
Injurii aacris aacris am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Nu am martor Costy81 Costy81 Buna seara.sunt victima,agresat fizic,lovituri cu pumn in fata,picioare,cazut inconstient.spun ei ca eram in stare de ebrietate si injuram,posibil.am fost la ... (vezi toată discuția)