avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata fara factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata fara factura

Buna ziua,

Am facut o greseala. Cand am vrut sa cumpar un joc de pe internet, am platit cu cardul asociat contului societatii la care sunt administrator, in loc sa folosesc cardul personal. Jocul l-am cumparat de pe Steam si nu am primit factura.

Ce pot face in cazul asta?

Societatea in cauza este un SRL si este inscrisa in registrul operatorilor intracomunitari.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Aprilie 2014
ContSters319476, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters319476 , utilizator 11:20, 16 Aprilie 2014
Plata se va inregistar pe 6588 ca chheltuiala nedeductibila la calculul impozitului pe profit.
...sau returnati-va suma din cardul personal in cardul asociat.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati facute de administrator prin banca fara documente justificative roxanag roxanag Buna ziua, Am mai multe plati ,facute de administratorul societatii care imi apar in extrasul de card de la banca si pentru care nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi personale de pe cardul firmei inocenta inocenta Buna seara. Citind intrebarea unei colege, as dori sa va intreb si eu cum ati inregistra platile facute de pe cardul firmei (card in euro) pentru cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi diverse, cum inregistram bonurile fiscale si ce impozite platim? Codrut07 Codrut07 Buna seara, Sunt la inceput de drum si detin un SRL neplatitor de TVA (domeniu de activitate proiectare constructii), as avea cateva spete pe care nu stiu cum ... (vezi toată discuția)