avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare act, nulitate contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare act, nulitate contract de vanzare cumparare

Buna ziua,am problema cu un contrac de v-c iubitul meu ca re l-am cunoscut in urma cu 8 luni cetatean englez,mi-a cumparat un apartament in valoare de 37000 e,platind suma in 2 transe:5000 antrecontract luna decembrie.si 32000 in luna inauarie pt finalizarea contractului in fata unui notar,in contract am semnat doar eu el fiind in UK,insa nu a trimis procura si nici nu a dorit a fi trecut pe contract,banii au fost virati de catre el in contul vanzatorului precizand la banca pt ce a trimis cele 2 transe 5000 si 32000 ”pt atrecontract„ respectiv ”retul platii apartamentului”acum el sucit la minte de catre alte femei sau persoane ma actionat in tribunal pt anularea conractului de v-c,el avand dovada sumei trimise din UK in contul vanzatorului cat credeti ca ar dura procesul si care ar fi verdictul pt ca la mediator spune ca nu ar vrea sa ajunga,si nici eu pe de alta parte,citatie inca nu mi-a venit dar am consultat cartea funciara si am vazut ca am un litigiu exact ceea ce vam scris anularea contr de v-c va multumesc ast un rasp si intrebari in caz ca am uitat sa mentionez ceva
Cel mai recent răspuns: deea76deea , utilizator 12:10, 17 Aprilie 2014
Răspunsul, ceva mai tîrziu.

Deocamdată, aş avea o întrebare, deşi mi-e că e cam off topic şi o vor invalida urgent moderatorii: englezul, prietenul dumneavoastră, n-o fi avînd o soţie, englezoaică, la fel de naivă?

Ne-am pricopsi şi noi. :yeah:
din cate stiu eu sotia lui e decedata dar legat de imobil mi -l poate lua in instanta sau care ar fi sansele ca eu sa il posed in continuare
am uitat sa mentionez ceva:au dreprul de ami pune litigiu fara ca eu sa iau la cunostinta iar procesul inca nu a inceput,am aflat de litigiu, prin consultarea cartii funciare, nu trebuia sa fiu anuntat prin citatie ,scrisoare...ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea unui litigiu deea76deea deea76deea buna seara,cum as putea sa anulez un litigiu pe propriul meu apartament care a fost pus de catre fostul meu iubit ce mi-a intentat proces?pe motiv ca el a ... (vezi toată discuția)
Cercetare dosar penal georgiana10 georgiana10 buna ziua, ma puteti ajuta cu niste rasp,va rog... am lucrat la un magazin alimentar, eram doar 2 vanzatoare. aveam un caiet unde tineam evidenta intrarilor si ... (vezi toată discuția)
Stare civila neprecizata contract vanzare-cumparare RealThing RealThing Buna ziua, Am incheiat ieri un antecontract de vanzare-cumparare pt. un imobil. Eu sunt cumparatoarea. La mine este precizata starea civila, necasatorita, la ... (vezi toată discuția)