buna seara,cum as putea sa anulez un litigiu pe propriul meu apartament care a fost pus de catre fostul meu iubit ce mi-a intentat proces?pe motiv ca el a trimis banii in contul vanzatorului iar acum el cere anularea contractului unde sta scris doar numele meu imi puteti da un sfat daca s-ar putea anula litigiul inainte de finalizarea procesului?am inteles de pe forum intr-un msj ca numai cineva care are o legatura cu apartamentul fost prpritr ar putea nota in cartea funciara,nu si avocatafostului meu iubit ast un rasp un sfat concret in ce as putea face
Sper ca aveti avocat in acel dosar.
Sfat concret e greu de dat, ca nu oprea se intelege ce doriti, ce anume sa anulati... procesul? notarea litigiului in CF?
Putea si avocata sa noteze acel litigiu, sigur.
sar”mana am avocat pt proces si astazi am o mediere, in proces el i-mi cere anularea contractului pe motiv ca el a finantat cadoul adica apartamentul ce a fost incheiat de mine la notar el trimitand bani in contul vanzatorului dar fara a trimite o procura sa ma imputerniceasca sa cumpar pe numele lui sau in numele lui iar in contarct de v-c nu este pomenit nimic de cont ci ca eu am platit in totalitate,am sanse de a ramane cu apartamentul(cadoul)si cat ar fi in procente de partea mea si de partea lui
multumesc
Cadou, acum apare un cadou?
Daca in contract scrie ca vanzatorul a incasat banii, atunci se pot cere banii de la acesta, banii trimisi de prieten... sigur, depinde cat timp a trecut de la tranzactie.