avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea unui litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea unui litigiu

buna seara,cum as putea sa anulez un litigiu pe propriul meu apartament care a fost pus de catre fostul meu iubit ce mi-a intentat proces?pe motiv ca el a trimis banii in contul vanzatorului iar acum el cere anularea contractului unde sta scris doar numele meu imi puteti da un sfat daca s-ar putea anula litigiul inainte de finalizarea procesului?am inteles de pe forum intr-un msj ca numai cineva care are o legatura cu apartamentul fost prpritr ar putea nota in cartea funciara,nu si avocatafostului meu iubit ast un rasp un sfat concret in ce as putea face
Cel mai recent răspuns: deea76deea , utilizator 22:13, 24 Aprilie 2014
Sper ca aveti avocat in acel dosar.
Sfat concret e greu de dat, ca nu oprea se intelege ce doriti, ce anume sa anulati... procesul? notarea litigiului in CF?
Putea si avocata sa noteze acel litigiu, sigur.
sar”mana am avocat pt proces si astazi am o mediere, in proces el i-mi cere anularea contractului pe motiv ca el a finantat cadoul adica apartamentul ce a fost incheiat de mine la notar el trimitand bani in contul vanzatorului dar fara a trimite o procura sa ma imputerniceasca sa cumpar pe numele lui sau in numele lui iar in contarct de v-c nu este pomenit nimic de cont ci ca eu am platit in totalitate,am sanse de a ramane cu apartamentul(cadoul)si cat ar fi in procente de partea mea si de partea lui
multumesc
Nu vi se poate raspunde fara a vedea concret actiunea, actele si a discuta probele.

In CF cel mai probabil a fost inscris litigiul aflat pe rolul instantei si nu aveti cum radia acea notare decat la finalizarea dosarului.

In rest, discutati cu avocatul angajat pt ca va cunoaste cel mai bine situatia si este obligat sa va tina la curent cu situatia dosarului.
multumesc, am sa vb cu avocatul dupamiaza inainte de mediere o zi buna sa aveti
Cadou, acum apare un cadou?
Daca in contract scrie ca vanzatorul a incasat banii, atunci se pot cere banii de la acesta, banii trimisi de prieten... sigur, depinde cat timp a trecut de la tranzactie.

Alte discuții în legătură

Anulare act, nulitate contract de vanzare cumparare deea76deea deea76deea Buna ziua,am problema cu un contrac de v-c iubitul meu ca re l-am cunoscut in urma cu 8 luni cetatean englez,mi-a cumparat un apartament in valoare de 37000 ... (vezi toată discuția)
Inscriere litigiu in cf-are cineva obligativitatea? Leri Leri Are cineva obligativitatea inscrierii litigiului in cartea funciara, atunci cand obiectul litigiului il constituie un apartament? Am sunat de curand la ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vanzare cumparare Tudose12 Tudose12 Buna ziua, Pe scurt povestea este in felul urmator. In 2009 m-am mutat cu fosta concubina. In 2011 am achiztionat un apartament care a fost trecut in ... (vezi toată discuția)