avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract de vanzare cumparare

Buna ziua,

Pe scurt povestea este in felul urmator.

In 2009 m-am mutat cu fosta concubina.
In 2011 am achiztionat un apartament care a fost trecut in contractul de vanzare cumpare pe numele mamei ei, pentru a putea achizitiona un altul cu programul prima casa. Apartamentul a fost cumparat din banii mei si ai concubinei ( exista martori).
in 2016 am trecut apartamentul pe numele nostru ( al meu si al concubinei) prin contract de vanzare cumparare.
La o saptamana dupa acest eveniment noi ne-am desparatit.
Dupa despartire am apelat la un mediator pentru a vinde apartamentul si impartii contravaloarea lui dar a refuzat medierea.
In acest moment mama ei ma da in judecata pentru anularea contractului de vanzare cumparare. Ei vor sa faca asta declarand ca acest contract de vanzare cumpare este de fapt o donatie mascata si ei nu au incasat niciodata banii declarati la notar si in contractul de vanzare cumparare. Declarand ca noi am fost logoditi si prin iminenta casatorie ne-au DONAT apartamentul.
Va rog sa imi spuneti sfatul dumneavoastra de cum trebuie abordata acesta speta.

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2016
Tudose12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Tudose12 , utilizator 17:31, 31 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Am apelat si la un avocat. Vreau sa vad daca ce zice el este similar cu parerile de aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire bunuri intre concubini florinxcz florinxcz buna ziua am o mare dilema cum se procedeaza la impartirea bunurilor intre concubini suntem impreuna de 9 ani si am cam facut cate ceva dar intre timp am ... (vezi toată discuția)
Atingere rezerva succesorala andradacristina andradacristina Buna ziua, Va rog sa ma indrumati si pe mine intr-o problema zic eu delicata. Tatal meu a decedat anul acesta in august. Anul trecut a vandut un teren (unic ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti ce este bine sa fac in urmatoarea situatie: Pe 22 iunie 2013 a murit tatal meu. Cu putin timp inainte de a muri, a sunat si ... (vezi toată discuția)